Duurzaam en waardevast bouwen

Uw toekomstige huisvesting moet niet alleen ruim, comfortabel en stijlvol zijn. Bij Ontwerpbureau van Beijnum vinden we dat uw pand ook duurzaam gebouwd moet zijn. Dat wil zeggen:

  • Tijdloos en waardevast. Een ontwerp dat in harmonie met de omgeving is, zal ook door toekomstige bewoners gewaardeerd worden. Dat is waardeverhogend voor de hele levensduur van het gebouw.
  • Kwalitatief hoogwaardig. We houden van een traditionele bouw en hoogwaardige materialen met een lange levensduur.
  • Energiezuinig. De ultieme woning is klimaatneutraal. Natuurlijk is dat niet altijd realiseerbaar. Maar al bij het ontwerp leggen we de basis voor een laag energieverbruik. Dat begint bij bouwkundige elementen als de isolatie, veel glas in de zuidgevel, een gesloten noordgevel en het ontbreken van kieren. Andere voorzieningen en installaties die we graag inpassen in het ontwerp zijn bijvoorbeeld zonnecollectoren/-boilers, zonwering, warmte-terug-win-installaties, een warmtepomp en andere innovatieve oplossingen. Kortom: uw woning verbruikt zo min mogelijk energie. Groene energie.

Duurzaam bouwen is verstandig bouwen. Niet alleen omdat u en wij samen verantwoordelijk zijn voor de wereld van straks. U profiteert zelf van lage energie- en onderhoudskosten en een aangenaam woonklimaat. We vertellen u daar graag meer over!