Over Ontwerpburo van Beijnum

Bent u van plan om een huis te laten bouwen? Gaat u een nieuw kantoorpand realiseren? Dat is een fantastisch moment. U hebt nu maar één uitdaging. Zorg dat uw droom geen droom blijft, maar verandert in haalbaar ontwerp! Dat is precies waar Ontwerpbureau Van Beijnum u bij gaat helpen. Wij zien het als onze missie om verrassende woon- en werkomgevingen te creëren. Dat doen we door het ontwerpen en tekenen van woningen en bedrijfspanden, zowel bij nieuwbouw als verbouw.

Natuurlijk weten we nog niet hoe uw toekomstige woning of kantoorpand eruit gaat zien. Wat ons betreft, staan twee dingen al wel vast:

  • Het ontwerp dat we maken is in harmonie met de omgeving. Ingetogen en chique. We houden van boeiende contrasten. Maar we zijn voorzichtig. Extravagant design wordt nu bewonderd maar verliest al snel haar waarde.
  • Uw toekomstige pand wordt duurzaam. We houden van traditionele bouw met een hoge kwaliteit. Veel van de gebouwen die we ontwerpen, hebben een klassieke of landelijke uitstraling. Soms eigentijds vertaald, soms uitgewerkt in authentieke detailleringen.

Uw aanspreekpunt is ontwerper Wouter van Beijnum. Hij nodigt u graag uit voor een eerste verkenning van uw wensen en de mogelijkheden van uw perceel. Neem contact op en maak een afspraak!